Selecteer een pagina

WAT ALS JE DE LOTERIJ NIET WINT? 

Wij zijn Jeroen, Jessica, Benjamin en Frank en wij droomden ervan de wereld rond te zeilen. Daarvoor moesten we alleen nog even de loterij winnen. Tot we ons op een dag afvroegen: Wat als we de loterij niet winnen? (En die kans is best groot, zeker als je niet eens meespeelt…) Wat komt er dan van onze droom terecht?  Dus we doen het gewoon. We hebben ons huis en onze spullen verkocht, een zeilboot gekocht en  vertrokken. 

NIEUWSTE VLOGS

ARTIKELEN

De droom

De droom

‘Wat zou je doen als je de loterij zou winnen?’  Iedereen droomt ervan om de loterij te winnen. En vraag een willekeurig persoon wat hij of zij zou doen als ze de jackpot zouden winnen en dan volgt...

Vaarplan

Vaarplan

Dus jullie willen de wereld rond zeilen? Hoe dan? Het klinkt misschien als een helse beproeving, maar dat valt eigenlijk wel mee. Als je kiest voor het juiste moment en de juiste route dan is dat...

Botenjacht: wat zoeken we?

Botenjacht: wat zoeken we?

De boot die we zoeken wordt zowel ons huis als ons vervoersmiddel. Dus je begrijpt dat we niet over één nacht ijs gaan. De afgelopen twee jaar hebben we al een aantal boten bekeken om te ontdekken wat we denken nodig te hebben. Die ontdekkingstocht heeft een aantal eisen en wensen opgeleverd.

Over de bemanning

Over de bemanning

Ontmoet de kapitein, eerste stuurman en de matrozen en ontdek wat hen drijft. Jeroen is bijvoorbeeld de zeiler van het stel en hij begon met het dromen over een wereldreis per zeilboot. Jessica is helemaal geen zeiler, maar dat mag de pret niet drukken.