Selecteer een pagina

We krijgen regelmatig vragen over de upgrades aan boord, wat we gebruiken en waar we bepaalde spullen vandaan hebben. Hierbij een lijstje.

Boog voor de zonnepanelen

De boog voor de zonnepanelen en de bijboot hebben we laten bouwen door Heeres Jachtbouw in Lemmer. Je kunt Bouke het beste even bellen of een mailtje sturen. Hij heeft geen website //  +31 514 565 760info@jachtbouwheeres.nl Doe hem de groeten van ons.

 

Bijboot

VETUS Rib Frontier VR330 bij de plaatselijke watersportwinkel gekocht.

Hoes voor de bijboot

Zelf gemaakt. Stof is zwaar tentdoek gekocht bij ESVO Campingshop.

 

Koelkast met 2 lades (12V)

Vitrifrigo 180L DW180RFX

We hebben hem voor een mooie prijs besteld via Outletspecialist.com. Daar is hij alleen niet altijd voorradig. Anders heeft bol.com er ook een met een koel- en een vrieslade, maar die is wel een stuk duurder.

 

 

Wasmachine

Daewoo Mini Wasmachine. Wij hebben hem via Amazon Duitsland besteld, maar dat is voor zover ik weer niet meer mogelijk. Hier kun je ze volgens mij wel nog kopen.

 

Anker

We hebben onze oude Bruce van 20 kilo ingeruild voor een ROCNA 33. Daarbij hebben we 50 meter ketting en 50 meter ankerlijn.  Op papier is 33 kg een maatje groter dan strikt noodzakelijk is voor onze boot. Maar als het erop aan komt, hebben we toch liever een maatje groter.